KONY 2012

det är många som har tipsat om en väldigt speciell video, vi skulle bland annat kolla på den på engelskan idag men då laggade den satan. 
nu har jag iaf kollat på videon som heter Kony 2012. blev verkligen rörd av den här videon och jag känner verkligen att jag vill hjälpa dom på alla sätt och vis. skulle lätt kunna köpa "the kit" för att bidra med pengar och affisher och så. 
ALLA borde titta på den men också dela videon för att göra kony känd så att man kan få stopp på den här skiten!

Gran Canaria

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! 
okej ta det lugnt matilda. 
iaf när vi satt och åt förut avslöjade mamma att vi ska åka till Gran Canaria den 19 november med Julia och hennes family :D hur awesome är inte det?! var ju där för exakt ett år sen på söndag och vi ska till exakt samma ställe och bo på samnma hotell ^^ men det var sjukt bra där så det gör absolut ingenting! :D

It's a mystery, why I can't stop thinkin' of you

Kom hem för lite mindre än en timme sen och ska nu fortsätta med min SO uppsats om den dumme pojken som startade andra världskriget, Hitler. Skolan idag var skit jobbig. Uäääh. skriver senare igen :)


Need your love

Har suttit och skrivit på min so uppsats i stort sett hela kvällen som handlar om Adolf Hitler. Visste ni att han bara hade en testikel? Eller att han var vetetarian? Ne jag trodde väll det. Har precis duschat nu och ska snart sova.
Godnatt!


School's out!

Jag pallar inte skolan, har massor med läxor att göra så jag bloggar senare.


big brother

pappi har fixat internet, mihihihihi
ne men det är grymt bra.
vi eller ne mamma och pappa* köpte en för tidig födelsedags present till syster, en BMX.
just nu taggar jag big brother, så jävla bra! och jag tycker att jimmy kan åka ut för han är tråkig :)
marcelo kan få stanna länge för han är snygg ^^ hanna w är nog bra för huset för om inte hon var med så skulle det nog inte vara lika mycket drama och då skulle det inte vara lika kul att kolla på..

Save me with your love tonight, come and bring me back to life

Tack och lov för att det är fredag! Sista timmen i skolan var vi och kollade på nån dock teater som handlade om typ gymnasieval och sånt. Inte världens bästa men okej. Ikväll ska jag tjocka mig<3 är så jävla hungrig :'(


congrats justin!

vill börja med att säga GRATTIS JUSTIN BIEBER!!!!! 18 år, helt sjukt va fort tiden går :') haha.
syster och jag har bakat en tårta till han :D as bra vart den!

RSS 2.0